Bleje një hosting me çmim të lirë

Shërbime profesionale me çmime shumë të volitshme.

Tek ne mund t'i merrni shërbimet më profesionale dhe më të sigurta në vend dhe me gjerë. Hosting, Domain, Web Design, Web Security, Mail Service, Social Media Management e shumë shërbime tjera.

Pse të na zgjedhni neve?

Ne ju garantojmë
Hapësirë për ju

Hapësirë të mjaftueshme për biznesin tuaj, kreativitet për ofrim të klientëve.

Siguri

Ne ofrojmë siguri të lartë në shërbimet tona, që ju mundëson ta zhvilloni biznesin tuaj pa ndonjë problem.

99.99% Uptime

Shërbimet tona janë 99.99% online dhe nuk do të keni probleme në çasje në faqen tuaj.

Lajme

Informatat e fundit nga Bleje.NeT

Konsiderata për Sigurinë Kibernetike të Teknologjisë Operative

Teknologjia Operacionale (OT) i referohet harduerit dhe softuerit të përdorur për të ndryshuar, monitoruar ose kontrolluar pajisjet fizike, proceset dhe ngjarjet e ndërmarrjes. Ndryshe nga sistemet tradicionale të Teknologjisë së Informacionit (IT), sistemet OT ndikojnë drejtpërdrejt në botën fizike. Kjo karakteristikë unike e OT sjell konsiderata shtesë të sigurisë kibernetike që zakonisht nuk janë të pranishme […]

Lexo më shumë

Fushata e re e phishing synon naftën dhe gazin me malware të evoluar për vjedhjen e të dhënave

Një version i përditësuar i një malware që vjedh informacion të quajtur Rhadamanthys po përdoret në fushatat e phishing që synojnë sektorin e naftës dhe gazit. “Emailet e phishing përdorin një joshje unike të incidentit të automjetit dhe, në fazat e mëvonshme të zinxhirit të infeksionit, mashtrojnë Byronë Federale të Transportit në një PDF që […]

Lexo më shumë

Hakerët me bazë në Vietnam vjedhin të dhëna financiare në të gjithë Azinë me malware

Një aktor i dyshuar kërcënimi me origjinë vietnameze është vërejtur duke synuar viktima në disa vende të Azisë dhe Azisë Juglindore me malware të krijuar për të mbledhur të dhëna të vlefshme që të paktën që nga maji 2023. Cisco Talos po ndjek grupin nën emrin CoralRaider , duke e përshkruar atë si të motivuar financiarisht. Objektivat […]

Lexo më shumë

Rekomandime

Kush jemi ne ?

Njoftohuni me ekipin