[vc_row css=”.vc_custom_1418096034337{margin-bottom: 0px !important;}” gmbt_prlx_bg_type=”parallax” gmbt_prlx_break_parents=”0″ gmbt_prlx_video_youtube_loop_trigger=”0″ gmbt_prlx_video_aspect_ratio=”16:9″ gmbt_prlx_parallax=”none” gmbt_prlx_speed=”0.3″][vc_column width=”1/1″][rev_slider_vc alias=”home-business-slide1″][/vc_column][/vc_row][vc_row gmbt_prlx_bg_type=”parallax” gmbt_prlx_break_parents=”0″ gmbt_prlx_video_youtube_loop_trigger=”0″ gmbt_prlx_video_aspect_ratio=”16:9″ gmbt_prlx_parallax=”none” gmbt_prlx_speed=”0.3″ css=”.vc_custom_1427361099581{margin-bottom: 0px !important;background-color: #fd4326 !important;}” container_class=”container” gmbt_prlx_smooth_scrolling=”” gmbt_prlx_video_youtube_mute=”” gmbt_prlx_enable_mobile=”” gmbt_prlx_video_mute=”” gmbt_prlx_video_force_hd=”” gmbt_prlx_opacity=”100″][vc_column width=”1/1″][ts_call_to_action ts_cta_title=”Shërbime profesionale me çmime shumë të volitshme” ts_cta_text_link=”Bleje” ts_cta_url=”#” color_text_button=”#ffffff” color_text_button_hover=”#ffffff” color_hover_button=”#ffffff” style_border_button=”solid” color_border_button=”#ffffff” width_border_button=”2″ color_text_description=”#ffffff” color_title=”#ffffff” color_button=”#fd4326″]

Bleje një hosting më çmim të lirë.

[/ts_call_to_action][/vc_column][/vc_row][vc_row gmbt_prlx_bg_type=”parallax” gmbt_prlx_break_parents=”0″ gmbt_prlx_video_youtube_loop_trigger=”0″ gmbt_prlx_video_aspect_ratio=”16:9″ gmbt_prlx_parallax=”none” gmbt_prlx_speed=”0.3″ container_class=”container” css=”.vc_custom_1418656299705{margin-bottom: 0px !important;padding-top: 50px !important;padding-bottom: 80px !important;}”][vc_column width=”1/3″][ts_our_service css_awesome=”fa-magic” ts_service_title=”Hapësirë për ju” ts_service_text_link=”Lexo më shumë” ts_service_url=”#” choose_readmore=”1″]

Hapësirë të mjaftueshme për biznesin tuaj, kreativitet për ofrim të klientëve.

[/ts_our_service][/vc_column][vc_column width=”1/3″][ts_our_service css_awesome=”fa-cubes” ts_service_title=”Siguri” ts_service_text_link=”Lexo më shumë” ts_service_url=”#” choose_readmore=”1″]

Ne ofrojmë siguri të lartë në shërbimet tona, që ju mundëson ta zhvilloni biznesin tuaj pa ndonjë problem.

[/ts_our_service][/vc_column][vc_column width=”1/3″][ts_our_service css_awesome=”fa-leaf” ts_service_title=”99.99% Uptime” ts_service_text_link=”Lexo më shumë” ts_service_url=”#” choose_readmore=”1″]

Shërbimet tona janë 99.99% online dhe nuk do të keni probleme në çasje në faqen tuaj.

[/ts_our_service][/vc_column][/vc_row][vc_row gmbt_prlx_bg_type=”parallax” gmbt_prlx_break_parents=”0″ gmbt_prlx_video_youtube_loop_trigger=”0″ gmbt_prlx_video_aspect_ratio=”16:9″ gmbt_prlx_parallax=”fixed” gmbt_prlx_speed=”0.3″ container_class=”container” css=”.vc_custom_1420616801108{margin-bottom: 0px !important;padding-top: 100px !important;padding-bottom: 100px !important;}” gmbt_prlx_image=”130″ color_overlay=”rgba(0,0,0,0.4)”][vc_column width=”1/1″][themestudio_title title=”Merre domainin e ëndërrave tuaja” title_color=”#ffffff” css=”.vc_custom_1468611237385{margin-bottom: 10px !important;}” align_title=”text-center” fontsize_title=”30″ des_color=”#737373″]

Duke filluar nga 14.99 €

[wpdomainchecker button=”Kërko”]

[/themestudio_title][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1420604547134{margin-bottom: 0px !important;padding-top: 100px !important;}” gmbt_prlx_bg_type=”parallax” gmbt_prlx_break_parents=”99″ gmbt_prlx_video_youtube_loop_trigger=”0″ gmbt_prlx_video_aspect_ratio=”16:9″ gmbt_prlx_parallax=”none” gmbt_prlx_speed=”0.3″ container_class=”container”][vc_column width=”1/1″][themestudio_title title=”Zgjidhja që ju nevojitet” align_title=”text-center” title_color=”#252525″ des_color=”#737373″ fontsize_title=”30″]

Tek ne mund të gjeni mundësi të shumta sipas kërkesës suaj. Zgjidhje për çdo kërkesë, thjeshtë zgjedh.

[/themestudio_title][/vc_column][/vc_row][vc_row gmbt_prlx_bg_type=”parallax” gmbt_prlx_break_parents=”0″ gmbt_prlx_video_youtube_loop_trigger=”0″ gmbt_prlx_video_aspect_ratio=”16:9″ gmbt_prlx_parallax=”none” gmbt_prlx_speed=”0.3″ container_class=”container” css=”.vc_custom_1418353004562{margin-bottom: 0px !important;padding-bottom: 130px !important;}”][vc_column width=”1/2″ offset=”vc_col-lg-3 vc_col-md-3″][ts_pricing_table pricing_table_style=”style1″ pricing_title=”Plani Bazik” pricing_price=”59 €” pricing_unit=”1 vjet” pricing_link_button=”http://bleje.net/blej-hosting/” pricing_text_button=”BLEJE”]

 • 1GB Storage Space
 • 25GB Bandwidth
 • 10 Sub-Domains
 • 10 E-mail Accounts
 • 10 FTP accounts
 • 10 Database
 • 10 Addon Domains
 • 1 Free Domain .com .net .org .info

[/ts_pricing_table][/vc_column][vc_column width=”1/2″ offset=”vc_col-lg-3 vc_col-md-3″][ts_pricing_table pricing_table_style=”style1″ pricing_title=”Plani Premium” pricing_price=”99 €” pricing_unit=”1 vjet” pricing_link_button=”http://bleje.net/blej-hosting/” pricing_text_button=”BLEJE”]

 • 2GB Storage Space
 • 50GB Bandwidth
 • 25 Sub-Domains
 • 25 E-mail Accounts
 • 25 FTP accounts
 • 25 Database
 • 25 Addon Domains
 • 1 Free Domain .com .net .org .info

[/ts_pricing_table][/vc_column][vc_column width=”1/2″ offset=”vc_col-lg-3 vc_col-md-3″][ts_pricing_table pricing_table_style=”style1″ pricing_title=”Plani i Avancuar” pricing_price=”149 €” pricing_unit=”1 vjet” pricing_link_button=”http://bleje.net/blej-hosting/” pricing_text_button=”BLEJE” class_active=”active”]

 • 5GB Storage Space
 • 100GB Bandwidth
 • 50 Sub-Domains
 • 50 E-mail Accounts
 • 50 FTP accounts
 • 50 Database
 • 50 Addon Domains
 • 3 Free Domain .com .net .org .info

[/ts_pricing_table][/vc_column][vc_column width=”1/2″ offset=”vc_col-lg-3 vc_col-md-3″][ts_pricing_table pricing_table_style=”style1″ pricing_title=”Plani Extrem” pricing_price=”199 €” pricing_unit=”1 vjet” pricing_link_button=”http://bleje.net/blej-hosting/” pricing_text_button=”BLEJE”]

 • 10GB Storage Space
 • 250GB Bandwidth
 • 250 Sub-Domains
 • 250 E-mail Accounts
 • 250 FTP accounts
 • 250 Database
 • 250 Addon Domains
 • 5 Free Domain .com .net .org .info

[/ts_pricing_table][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1420610948091{margin-bottom: 0px !important;padding-top: 90px !important;padding-bottom: 90px !important;}” gmbt_prlx_bg_type=”parallax” gmbt_prlx_break_parents=”0″ gmbt_prlx_video_youtube_loop_trigger=”0″ gmbt_prlx_video_aspect_ratio=”16:9″ gmbt_prlx_parallax=”fixed” gmbt_prlx_image=”163″ gmbt_prlx_speed=”0.3″ container_class=”container” color_overlay=”rgba(0,0,0,0.4)”][vc_column width=”1/2″ offset=”vc_col-lg-3 vc_col-md-3″][ts_funfact css_awesome=”fa-cloud-upload” number_funfact=”365″ unit_funfact=”gb” name_funfact=”Data të transferuar” color_icon=”#fd4326″ color_border=”rgba(255,255,255,0.5)” color_text=”#ffffff”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ offset=”vc_col-lg-3 vc_col-md-3″][ts_funfact css_awesome=”fa-bar-chart” number_funfact=”194316″ name_funfact=”Dosje të hostuara” color_icon=”#fd4326″ color_border=”rgba(255,255,255,0.5)” color_text=”#ffffff”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ offset=”vc_col-lg-3 vc_col-md-3″][ts_funfact css_awesome=”fa-file-text-o” number_funfact=”1102349″ name_funfact=”Faqe të shërbyera” color_icon=”#fd4326″ color_border=”rgba(255,255,255,0.5)” color_text=”#ffffff”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ offset=”vc_col-lg-3 vc_col-md-3″][ts_funfact css_awesome=”fa-codepen” number_funfact=”22″ name_funfact=”Klientë të kënaqur” color_icon=”#fd4326″ color_border=”rgba(255,255,255,0.5)” color_text=”#ffffff”][/vc_column][/vc_row][vc_row gmbt_prlx_bg_type=”parallax” gmbt_prlx_break_parents=”0″ gmbt_prlx_video_youtube_loop_trigger=”0″ gmbt_prlx_video_aspect_ratio=”16:9″ gmbt_prlx_parallax=”none” gmbt_prlx_speed=”0.3″ container_class=”container” css=”.vc_custom_1418113936659{margin-bottom: 0px !important;padding-top: 115px !important;padding-bottom: 140px !important;}”][vc_column width=”1/2″][themestudio_title title=”Rekomandime” title_color=”#252525″ css=”.vc_custom_1456416552303{margin-bottom: 45px !important;}” align_title=”text-left” fontsize_title=”30″ des_color=”#737373″]
[/themestudio_title][ts_testimonials number_post_testimonial=”3″ style_testimonial=”style1″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][themestudio_title title=”Bleje.NeT” title_color=”#252525″ css=”.vc_custom_1456416652271{margin-bottom: 45px !important;}” align_title=”text-left” fontsize_title=”30″ des_color=”#737373″]
[/themestudio_title][vc_accordion active_tab=”0″][vc_accordion_tab title=”Misioni ynë”][vc_column_text]Meqë jemi në shekullin 21, shekulli i teknologjisë, ku çdo biznes ka webfaqen e tij, duam që edhe bizneset në Kosovë dhe më gjerë të ketë webfaqen e tyre ku mund t’i publikojnë produktet apo shërbimet e tyre.

Për ta arritur këtë mision, dëshirojmë që të japim produkte sa më cilësore e profesionale falë punës dhe përvojës sonë dhe e gjithë kjo të kurorëzohet me një çmim shumë të lirë, ku çdo biznes do ta përballonte atë pagesë dhe në këtë mënyrë edhe ato të bashkohen në rrjetin mbarëkombëtarë të bizneseve e emri i tyre të mund të shihej kudo në botë. Fillimisht veproni lokalisht, por mos harroni, duhet të mendoni globalisht dhe t’ia tregoni biznesin tuaj të gjithëve.[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Vizioni ynë”][vc_column_text]Dëshirojmë, por për ta arritur atë, po punojmë që brenda periudhës 5 vjeçare të jemi kompania më e preferuar në vend dhe më gjerë për hapjen, dizajnimin dhe mirëmbajtjen e webfaqeve.

Si kompani, me emër e re, por me staf me përvojë të gjatë dhe me aftësi të larta profesionale, po punojmë me çmime minimale, në çdo detaj të kërkuar nga klienti, ashtu që klientët tanë të ndahen të kënaqur. Primare tek ne është klienti, andaj punojmë për të dhe vetëm për të. Kur klienti ynë ndahet i kënaqur me ne, ai sigurisht do na sygjerojë tek kolegët e miqtë, andaj në këtë mënyrë do të arrijmë të jemi të parët në këtë drejtim, siç edhe jemi duke ecë rrugës së sigurtë.[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Njoftohu me ekipin”][vc_column_text]Mejdi Sadiku
FOUNDER & PROGRAMMER

Themelues i Bleje.NeT i cili mirret me Information & Technology nga viti 2006.

Mentor Dërvodeli
DESIGNER

Dizajner me përvojë 7 vjeçare, kreativ dhe aftësi profesionale në punën e tij.

Altin Halili
FINANCE DIRECTOR

Menaxhimi financiar në kompani në mënyrë që kompania të jetë gjithmonë e qëndrueshme.

Orhan Hajrullahu
MARKETING MANAGER

I motivuar për punë, dhe i palodhur dhe profesional në profesionin e tij.[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1420611006276{margin-bottom: 0px !important;padding-top: 130px !important;padding-bottom: 105px !important;}” gmbt_prlx_bg_type=”parallax” gmbt_prlx_break_parents=”0″ gmbt_prlx_video_youtube_loop_trigger=”0″ gmbt_prlx_video_aspect_ratio=”16:9″ gmbt_prlx_parallax=”fixed” gmbt_prlx_image=”82″ gmbt_prlx_speed=”0.3″ container_class=”container” color_overlay=”rgba(0,0,0,0.4)”][vc_column width=”1/1″][themestudio_title title=”Zgjidhja më e mirë për biznesin tuaj” align_title=”text-center” title_color=”#ffffff” css=”.vc_custom_1456416951141{margin-bottom: 40px !important;}” des_color=”#737373″ fontsize_title=”30″]
[/themestudio_title][vc_row_inner css=”.vc_custom_1418119663320{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column_inner width=”1/2″ css=”.vc_custom_1418119741366{border-right-width: 1px !important;border-right-color: #c5c7c7 !important;border-right-style: solid !important;}”][ts_feature feature_tyle=”style1″ css_awesome=”fa-laptop” position_feature=”right” title_feature=”Përkrahje online” color_icon=”#fd4326″ color_border_icon=”#fd4326″ link_title=”#” color_title=”#fd4326″]

Nëse keni ndonjë problem apo kërkesë, mund të na kontaktoni në çfarëdo kohe, do ta keni ndihmën tonë në çdo moment, në çdo formë.

[/ts_feature][ts_feature feature_tyle=”style1″ css_awesome=”fa-coffee” position_feature=”right” title_feature=”Përshtatje të nevojave” color_icon=”#fd4326″ color_border_icon=”#fd4326″ link_title=”#” color_title=”#fd4326″]

Kërkesat tuaja janë primare për ne, andaj na kontaktoni për çdo kërkesë dhe zgjidhjen e keni të garantuar.

[/ts_feature][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ts_feature feature_tyle=”style1″ css_awesome=”fa-database” position_feature=”left” title_feature=”Hapësirë sipas dëshirës” color_icon=”#fd4326″ color_border_icon=”#fd4326″ link_title=”#” color_title=”#fd4326″]

Tek ne mund të zgjidhni pakot që ju përshtaten më së miri. Por, nëse asnjëra nga pakot nuk ju përshtatet, atëherë na kontaktoni të krijojmë pako unike për ju.

[/ts_feature][ts_feature feature_tyle=”style1″ css_awesome=”fa-star” position_feature=”left” title_feature=”24/7 Siguri” color_icon=”#fd4326″ color_border_icon=”#fd4326″ link_title=”#” color_title=”#fd4326″]

Faqja juaj do të jetë e sigurt 24/7. Në asnjë moment nuk do të ketë lëshime në faqe për tu krijuar mundësi hackerëve për ndërhyrje. Çdo gjë nën kontrollin tonë. 99.99% up time.

[/ts_feature][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1418131677346{padding-top: 115px !important;padding-bottom: 95px !important;}” gmbt_prlx_bg_type=”parallax” gmbt_prlx_break_parents=”0″ gmbt_prlx_video_youtube_loop_trigger=”0″ gmbt_prlx_video_aspect_ratio=”16:9″ gmbt_prlx_parallax=”none” gmbt_prlx_speed=”0.3″ container_class=”container”][vc_column width=”1/1″][themestudio_title title=”Klientët tanë” align_title=”text-center” title_color=”#252525″ css=”.vc_custom_1456418429045{margin-bottom: 70px !important;}” fontsize_title=”30″ des_color=”#737373″]

Ne kemi një numër të konsiderueshëm të klientëve tanë besnik të cilët janë shumë të kënaqur me shërbimet tona.

[/themestudio_title][ts_client_work images=”3054,3057,3049,3058,3050,3055,3053,3052,3060,3141,3142,3143,3144″ img_size=”client-work” onclick=”custom_link” custom_links=”http://www.kosumi.ch,http://www.youthac.eu,http://www.automobilwelt.ch,http://www.zaun-meister.ch,http://www.autotestet.com,http://www.odarestaurant.org,http://www.gjilan.org,http://www.gazetaliria.com,http://www.tel-point.com,http://www.kuransunet.com,http://www.mejdi.online,http://www.mejdisadiku.com,http://www.yep-ks.eu”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1418132002928{margin-bottom: 0px !important;padding-top: 75px !important;padding-bottom: 107px !important;background-color: #f3f3f3 !important;}” gmbt_prlx_bg_type=”parallax” gmbt_prlx_break_parents=”0″ gmbt_prlx_video_youtube_loop_trigger=”0″ gmbt_prlx_video_aspect_ratio=”16:9″ gmbt_prlx_parallax=”none” gmbt_prlx_speed=”0.3″ container_class=”container”][vc_column width=”1/1″][themestudio_title title=”Lajme të reja” align_title=”text-center” title_color=”#252525″ fontsize_title=”30″ des_color=”#737373″]

Çdo njoftim, përditësim apo lajm, mund ta gjeni këtu.

[/themestudio_title][ts_lasted_blog number_post=”5″ minheight_blog_item=”495px”][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *