Ndihmë

+377 (0)44 36 66 96

info@bleje.net

Pagesat

+377 (0)44 36 66 96

info@bleje.net

Kontakt i shpejtë

+377 (0)44 36 66 96

info@bleje.net

Na kontaktoni direkt

Na kontaktoni direkt nga këtu për të mos humbur kohë. Ne jemi të gatshëm 24/7 t’ju ndihmojmë dhe t’ju ofrojmë shërbimet tona të avancuara. Rriteni biznesin tuaj me ne.
Informata

Zyrja Qendrore

Dardania II, 60000, Gjilan, Kosovë

Email: info@bleje.net
Phone: +377 (0)44 36 66 96
Fax:

Zyrja në Prishtinë

Ulpianë, Rr. Henry Dynan, 10000, Prishtinë, Kosovë

Email: info@bleje.net
Phone: +377 (0)44 36 66 96
Fax:

© 2012-2018 Bleje.NeT. All rights reserved.