About Rreth nesh

Shërbime kualitative dhe staf të shoqërueshëm

Lidheni biznesin tuaj me botën virtuale, çdo gjë profesionale

Zhvilloni biznesin tuaj duke e hapur atë përtej parashikimeve tuaja. Lidheni atë me botën virtuale, ku çdokush do të njoftohet ose do të ketë çasje me shërbimet tuaja. Çdo gjë tek ne është me e lira në treg, me kualitetin më të madh dhe me teknologjinë më të avancuar. Ne jemi për ju.

28

Klientë Të Kënaqur

80%

Rritje Vjetore

45

Projekte Të Kompletuara

1102349

Faqe Të Shërbyera

Vlerat tona

Pse të na zgjedhni neve? Ne jemi kompani që ofrojmë shërbime të avancuara dhe jemi të hapur.

99.99% Uptime

Ne ju ofrojmë uptime prej 99.99% të garantuar, pra web faqja juaj do të jetë gjithmonë online.

Ndihmë 24/7

Si kompani e re, dëshirojmë që të gjithë klientët tanë të ndahen të kënaqur, andaj ofrojmë ndihme teknike 24/7 në probleme të lidhje me shërbimet tona (sado të pakta që mund të jenë).

Shpejtësi

Shërbimet tona janë të shpejta. Pos që përvetësoni shpejt një web faqe, poashtu edhe shërbimet e dizajnimit të faqes mund t’i merrni shpejtë dhe lirë. Gjithashtu nuk do të keni probleme me faqe dhe shpejtësia e faqes do të jetë shumë e kënaqshme.

Ekipa

e motivuar dhe profesionale
Mejdi-YRA Rreth nesh

Mejdi Sadiku

FOUNDER & PROGRAMMER
Themelues i Bleje.NeT i cili mirret me Information & Technology nga viti 2006

Mentori Rreth nesh

Mentor Dërvodeli

DESIGNER
Dizajner me përvojë 7 vjeçare, kreativ dhe aftësi profesionale në punën e tij.

Altini Rreth nesh

Altin Halili

FINANCE DIRECTOR
Menaxhimi financiar në kompani në mënyrë që kompania të jetë gjithmonë e qëndrueshme.

Orhan Rreth nesh

Orhan Hajrullahu

MARKETING MANAGER
I motivuar për punë, dhe i palodhur dhe profesional në profesionin e tij.

Bashkëpunim ndërkombëtar

Me qëllim të punës sa më profesionale dhe për synim të rritjes edhe më të madhe të kompanisë, kemi bashkëpunime ndërkombëtare me programerë të huaj si dhe klientë ndërkombëtarë në mbarë botën.