Shërbime profesionale me çmime shumë të volitshme

Bleje një hosting më çmim të lirë.

Hapësirë për ju

Hapësirë të mjaftueshme për biznesin tuaj, kreativitet për ofrim të klientëve.

Lexo më shumë

Siguri

Ne ofrojmë siguri të lartë në shërbimet tona, që ju mundëson ta zhvilloni biznesin tuaj pa ndonjë problem.

Lexo më shumë

99.99% Uptime

Shërbimet tona janë 99.99% online dhe nuk do të keni probleme në çasje në faqen tuaj.

Lexo më shumë

Merre domainin e ëndërrave tuaja

Duke filluar nga 14.99 €

Zgjidhja që ju nevojitet

Tek ne mund të gjeni mundësi të shumta sipas kërkesës suaj. Zgjidhje për çdo kërkesë, thjeshtë zgjedh.

59 € 1 vjet

Plani Bazik

 • 1GB Storage Space
 • 25GB Bandwidth
 • 10 Sub-Domains
 • 10 E-mail Accounts
 • 10 FTP accounts
 • 10 Database
 • 10 Addon Domains
 • 1 Free Domain .com .net .org .info

BLEJE

99 € 1 vjet

Plani Premium

 • 2GB Storage Space
 • 50GB Bandwidth
 • 25 Sub-Domains
 • 25 E-mail Accounts
 • 25 FTP accounts
 • 25 Database
 • 25 Addon Domains
 • 1 Free Domain .com .net .org .info

BLEJE

149 € 1 vjet

Plani i Avancuar

 • 5GB Storage Space
 • 100GB Bandwidth
 • 50 Sub-Domains
 • 50 E-mail Accounts
 • 50 FTP accounts
 • 50 Database
 • 50 Addon Domains
 • 3 Free Domain .com .net .org .info

BLEJE

199 € 1 vjet

Plani Extrem

 • 10GB Storage Space
 • 250GB Bandwidth
 • 250 Sub-Domains
 • 250 E-mail Accounts
 • 250 FTP accounts
 • 250 Database
 • 250 Addon Domains
 • 5 Free Domain .com .net .org .info

BLEJE

365 gb
Data të transferuar
194316
Dosje të hostuara
1102349
Faqe të shërbyera
22
Klientë të kënaqur

Rekomandime

Me Bleje.NeT punoj nga viti 2012, dhe nuk kam pasur problem në asnjë moment. Përvoja ime është shumë e kënaqshme kur dihet që stafi i Bleje.NeT ka qenë në gatishmëri në çdo kohë për të më ndihmuar në problemet sado të vogla të faqes dhe në ndihmën e ofruar. Këtu nuk ndihem vetëm klient, por ndihem si mik ose antar i familjes.

Bleje.NeT

Misioni ynë

Meqë jemi në shekullin 21, shekulli i teknologjisë, ku çdo biznes ka webfaqen e tij, duam që edhe bizneset në Kosovë dhe më gjerë të ketë webfaqen e tyre ku mund t’i publikojnë produktet apo shërbimet e tyre.

Për ta arritur këtë mision, dëshirojmë që të japim produkte sa më cilësore e profesionale falë punës dhe përvojës sonë dhe e gjithë kjo të kurorëzohet me një çmim shumë të lirë, ku çdo biznes do ta përballonte atë pagesë dhe në këtë mënyrë edhe ato të bashkohen në rrjetin mbarëkombëtarë të bizneseve e emri i tyre të mund të shihej kudo në botë. Fillimisht veproni lokalisht, por mos harroni, duhet të mendoni globalisht dhe t’ia tregoni biznesin tuaj të gjithëve.

Vizioni ynë

Dëshirojmë, por për ta arritur atë, po punojmë që brenda periudhës 5 vjeçare të jemi kompania më e preferuar në vend dhe më gjerë për hapjen, dizajnimin dhe mirëmbajtjen e webfaqeve.

Si kompani, me emër e re, por me staf me përvojë të gjatë dhe me aftësi të larta profesionale, po punojmë me çmime minimale, në çdo detaj të kërkuar nga klienti, ashtu që klientët tanë të ndahen të kënaqur. Primare tek ne është klienti, andaj punojmë për të dhe vetëm për të. Kur klienti ynë ndahet i kënaqur me ne, ai sigurisht do na sygjerojë tek kolegët e miqtë, andaj në këtë mënyrë do të arrijmë të jemi të parët në këtë drejtim, siç edhe jemi duke ecë rrugës së sigurtë.

Njoftohu me ekipin

Mejdi Sadiku
FOUNDER & PROGRAMMER

Themelues i Bleje.NeT i cili mirret me Information & Technology nga viti 2006.

Mentor Dërvodeli
DESIGNER

Dizajner me përvojë 7 vjeçare, kreativ dhe aftësi profesionale në punën e tij.

Altin Halili
FINANCE DIRECTOR

Menaxhimi financiar në kompani në mënyrë që kompania të jetë gjithmonë e qëndrueshme.

Orhan Hajrullahu
MARKETING MANAGER

I motivuar për punë, dhe i palodhur dhe profesional në profesionin e tij.

Zgjidhja më e mirë për biznesin tuaj

Përkrahje online

Nëse keni ndonjë problem apo kërkesë, mund të na kontaktoni në çfarëdo kohe, do ta keni ndihmën tonë në çdo moment, në çdo formë.

Përshtatje të nevojave

Kërkesat tuaja janë primare për ne, andaj na kontaktoni për çdo kërkesë dhe zgjidhjen e keni të garantuar.

Hapësirë sipas dëshirës

Tek ne mund të zgjidhni pakot që ju përshtaten më së miri. Por, nëse asnjëra nga pakot nuk ju përshtatet, atëherë na kontaktoni të krijojmë pako unike për ju.

24/7 Siguri

Faqja juaj do të jetë e sigurt 24/7. Në asnjë moment nuk do të ketë lëshime në faqe për tu krijuar mundësi hackerëve për ndërhyrje. Çdo gjë nën kontrollin tonë. 99.99% up time.

Klientët tanë

Ne kemi një numër të konsiderueshëm të klientëve tanë besnik të cilët janë shumë të kënaqur me shërbimet tona.

Lajme të reja

Çdo njoftim, përditësim apo lajm, mund ta gjeni këtu.

© 2012-2018 Bleje.NeT. All rights reserved.